کلاس حقوق

مجالی برای تعامل بیشتر با دوستان علاقمند به کلاس حقوق

کلاس حقوق

مجالی برای تعامل بیشتر با دوستان علاقمند به کلاس حقوق

۱۰ مطلب در بهمن ۱۳۹۳ ثبت شده است

۳۰بهمن

روش نگارش و تدوین مقالات علمی- پژوهشی

 

1) ضرورت تدوین مقاله پژوهشی:

عضویت در هیأت علمی دو مقوم دارد: یکی از آموزش و دیگر پژوهش که در یکدیگر تأثیر متقابل دارند. این پرسش را برای خودمان مطرح کنیم که سهم ما در پژوهش های استاندارد چقدر است؟ اگر سهم ما در پژوهش های استاندارد چقدر است؟ اگر سهم و حضور ما کم باشد و مقالات ما در داخل و خارج کم چاپ شود سه مشکل مهم خواهیم داشت:

۳۰بهمن


چاپ مقاله بین المللی

انشجویان محترم دکتری و کارشناسی ارشد که اقدام به نگارش و چاپ مقالات isi نمایند از امتیازات ویژه برخوردار میشوند

1) با چاپ 3 مقاله نخبه علمی محسوب شده و خدمت سربازی را به عنوان یک پژوهشگر در شهر خود طی میکند و صرفا به کارهای پژوهشی مشغول خواهد شد

2) به نمره پایان نامه 2 نمره به عنوان مقاله اضافه خواهد شد.

3) با داشتن 2 مقاله و نمره الف میتواند بدون آزمون وارد دوره دکتری شود .

4) با داشتن 2 مقاله میتواند به عنوان مدرس در دانشگاه پس از مصاحبه مشغول به تدریس شود.



۳۰بهمن


طریقة‌ نگارش‌ مقالات‌ تحقیقی‌


امروزه‌ انواع‌ مختلفی‌ ازنشریات‌ علمی‌، مجلات‌ تحقیقی‌، خلاصه‌ مقالات‌ کنفرانسها ، گزارش‌ یافته‌ ها ،جمع‌ بندیهای‌ سالیانه‌ علمی‌ وجود داشته‌ و منتشر می‌ گردند . اما سنگ‌ بنا و مبنای‌ اصلی‌ تمام‌ آنها بخصوص‌ درتحقیقات‌ علمی‌ امروزی‌ مقالات‌ علمی‌ پایه‌ و نو می‌باشند که‌ توسط‌ اکثر مجلات‌ علمی‌ چاپ‌ می‌گردند.دراینجا نیازی‌ نیست‌ که‌ بطور دقیق‌ مقاله‌ علمی‌ پایه‌ را تعریف‌ کرده‌ و شرح‌ دهیم‌، ولی‌ بطور خلاصه‌ مقاله‌علمی‌ پایه‌ و نو به‌ مقاله‌ ای‌ گفته‌ می‌ شود که‌ تاکنون‌ چاپ‌ نشده‌ و مربوط‌ به‌ تحقیق‌ انجام‌ شده‌ای‌ باشد. هر مجله‌ای‌ برای‌ خود تعریفی‌ از این‌ نوع‌ مقالات‌ دارد، ولی‌ تقریبا تمام‌ تعریفات‌ حول‌ همین‌ عبارت‌ مقاله‌ پایه‌ وتحقیقات‌ پایه‌ می‌ چرخند .

۳۰بهمن

نحوه ارسال مقاله برای مجلات بین المللی

معمولا ارسال مقاله برای مجلات خارجی به سه نوع صورت می پذیرد:

۱. ازطریق سیستم آنلاین؛

۲. از طریق ایمیل به سردبیر؛

۳. از طریق سایت مجله.

۳۰بهمن


کدام مقاله را درکدام جورنال منتشر کنیم؟ (ژورنال)

 

یکی از مهمترین و همچنین شایع ترین اشتباهاتی که دانشجویان و اساتید دانشگاهی در انتخاب جورنال برای ارسال مقاله خود مرتکب می شوند این است که به نوع جورنال توجهی نمی کنند.

متنی که در ادامه می آید را بر اساس تجربیاتم و سوالاتی که روزانه از پژوهشگران محترم دریافت می کنم نگارش کرده ام و در انتهای همین مطلب نیز به پاره ای از متداولترین سوالات در زمینه انتخاب جورنال جهت ارسال مقاله و پاسخ به آن سوالات پرداخته ام:

۳۰بهمن

سوالات درس مدنی 2

۳۰بهمن

تعریف اجراء: اجرا در لغت به معنای «جاری‌کردن، روان‌ساختن، راندن و‌ روا کردن امری» است و «در اصطلاح به کار بردن قانون یا به‌کار بستن احکام دادگاه‌ها و مراجع رسیدگی اداری یا اسناد رسمی را اجرا گویند».

 

توجه به تعریف فوق، اجرا از جهت موضوع به اجرای قانون، اجرای احکام و اجرای اسناد رسمی تقسیم می‌شود،

۳۰بهمن
مقدمه
اول اینکه در مقدمه کتاب «تاریخ حقوق ایران» منظور از تاریخ و حقوق و ایران را برشمردیم و در اینجا یادآور می‌شود که حقوق ثبت قسمتی از تاریخ عمومی حقوق ایران است و در عداد حقوق خصوصی و زیر‌گروه حقوق مدنی است و اغلب سرگذشت آن در محدوده حقوق قضایی کشور ما است. حقوق ثبت، مجموعه مقرراتی است که به موجب آن، حقوق اشخاص در مالکیت اموال و املاک و روابط قراردادی مردم و نقل و انتقال مالکیت‌ها و تعهدات باید در دفاتر (رسمی) ثبت و گواهی شود که در موارد اختلاف رافع باشد. حقوق ثبتی را در دو شاخه می‌توان بررسی کرد؛ ثبت املاک و ثبت اسناد. ثبت املاک مربوط به تثبیت مالکیت افراد اعم از حقیقی و حقوقی در املاک و اراضی است و فایده آن علاوه بر ایجاد امنیت مالی برای مردم در زمینه مالکیت املاک، امکان ساده وصول و ایصال عوارض و مالیات و حقوق دولتی و فراهم آوردن مقدمات برنامه‌ریزی برای دو حوزه مهم اشتغال و شاخص پیشرفت جامعه یعنی کشاورزی و صنعتی البته ضروری است. اما ثبت اسناد،‌ آن قسمت از حقوق ثبتی است که قراردادهای خصوصی اشخاص را اعم از حقیقی و حقوقی در دفاتر اسناد رسمی ثبت می‌نمایند و بیشتر به منظور اثبات، ایجاد و انتقال مالکیت‌ها، تعهدات، قراردادها و پیمان‌ها به‌کار می‌رود. البته سابقه تاریخی ثبت اسناد در ایران بیشتر از سابقه تاریخی ثبت املاک است و منابع بسیاری در‌خصوص این قسمت از حقوق ثبت وجود دارد و نیز اسناد فراوان که از لطمات زمان نجات یافته تا به دست ما رسیده است.
۳۰بهمن


حقوق کیفری یا حقوق جزا یا حقوق جنایی شاخه‌ای از حقوق عمومی است که به بررسی حمایتهای دولت از حقوق افراد و ارزشهای جامعه می‌پردازد.

اساسا قوانین جزایی آفریننده حقوق برای افراد جامعه نیست؛ بلکه تنها افراد را مجبور به رعایت حقوق و ارزشها می‌کند. به همین دلیل است که حقوق جزا را، «حقوق ارزشها» نیز نامیده‌اند. مشخصه بارز حقوق جزا (کیفری)، ضمانت اجرای شدید آن است. این مجازات و کیفر است که حقوق جزا را به رشته‌ای سرکوبگر، در مقابل سایر گرایشها تبدیل کرده‌است. از آن‌جا که این ابزار تنها در اختیار حاکمیت است، حقوق جزا را شاخه‌ای از حقوق عمومی دانسته‌اند.

۳۰بهمن
حقوق مدنی مهم‌ترین شاخه حقوق خصوصی است که به بررسی و تنظیم روابط افراد جامعه با یکدیگر صرف نظر از عنوان و موقعیت اجتماعی آن‌ها می‌پردازد.